Víkendové MENU

(platí v sobotu aj v nedeľu a počas štátnych sviatkov v čase od 11.00 – 14.00 hod)

Cena jednej porcie /polievka, hlavné jedlo, múčne jedlo/ 
– pre dospelých 10,00 € 
– pre deti 7,00 € 

Polievka

  • 0,33 l Slepačia polievka s cestovinou *1,7

Hlavné jedlo

  • 100 g Vyprážaný bravčový / kurací rezeň *1,3,7
  • 100 g Kurací stroganov
  • 120 g Kuracie na grile so zeleninou
  • 150 g Rybacie filé vyprážané *1,3,4,7
  • 100 g Vyprážaný syr, 30g tatárska omáčka *1,3,7
  • 200 g Špagety bolognese *1,3,7
  • 200 g Dubákové rizoto so syrom *7

Prílohy

  • 100 g Varené zemiaky
  • 100 g Opekané zemiaky
  • 100 g Vyprážané hranolky
  • 100 g Dusená ryža

Dezert

  • Podľa ponuky

Prajeme Vám dobrú chuť...

  • Označenie alergénov v jedálnom lístku *

    Pri každom jedle je uvedené informácia (*) o obsahu alergénov odkazujúca na nasledovný zoznam.

  • 1. Obilniny obsahujúce lepok (tj. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody). 2. Kôrovce a výrobky z nich. 3. Vajcia a výrobky z nich. 4. Ryby a výrobky z nich. 5, Arašidy a výrobky z nich. 6. Sójové zrná a výrobky z nich. 7. Mlieko a výrobky z neho. 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9. Zeler a výrobky z neho. 10. Horčica a výrobky znej. 11. Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/1 13. Vlčí bôb a výrobky z neho 14. Mäkkýše a výrobky z nich.